Ημερομηνία Εξέτασης (updated)

Πληροφορούμαι πως τα μαθήματα του εαρινού εξαμήνου θα ολοκληρωθούν την 14η Ιουνίου 2008 (ok, εμέις έχουμε ήδη ολοκληρώσει) και η εξεταστική περίοδος για τα μαθήματα του εαρινού εξαμήνου του ακ. έτους 2007-2008 ορίστηκε από 16/6/2008 έως 28/6/2008. Προτείνω ως πιθανές ημερομηνίες εξέτασης για τους Αλγόριθμους Εξόρυξης Δεδομένων τις 16, 17, 23 και 24 Ιουνίου (ώρες μεσημεριανές, πρέπει να επαληθεύσουμε και τη διαθεσιμότητα του PC-lab). Παρακαλώ ενημερώστε με σχόλιο ποια από αυτές είναι περισσότερο βολική για εσάς ώστε να συννενοηθώ με τη γραμματεία και να ορίσω την ημερομηνία εξέτασης.

Υ.Σ.: Στην τελευταία διάλεξη, αν δεν κάνω λάθος, μου είχατε δηλώσει προτίμηση για τις 17 Ιουνίου. Αν δεν έχει αλλάξει κάτι, επιβεβαιώστε το (και συννενοηθείτε και με τους συναδέλφους σας) για να το οριστικοποιήσουμε. Αναμένω τις απαντήσεις σας ως το πρωί της Τετάρτης.

update: Έχω πρόταση από τη Γραμματεία για το απόγευμα της 18ης Ιουνίου, 15.00-17.00. Σκέφτομαι, αν πάνε όλα κατά το σχέδιο και είναι διαθέσιμο το PC-Lab και μετά τις 17.00, να κάνουμε την εξέταση τότε και αμέσως μετά την έξτρα ‘επίδειξη’ που συζητούσαμε στην τελευταία διάλεξη, ως τις 19.00 πχ.

Advertisements

4 responses to “Ημερομηνία Εξέτασης (updated)

 1. Eleftheria Kanavou

  Η 17/6 είναι μια καλή ημερομηνία, όπως είχαμε πει, αλλά εξίσου καλή είναι κι η 16/6. Θα συνεννοηθούμε με τα παιδιά και θα ενημερώσουμε εγκαίρως.

 2. Ηρώ Ζαχαρίδου

  Ok από μένα και για 17 και 18,απλά αν είναι δυνατόν να το κλείσουμε μέσα στν εβδομάδα γιατί πρέπει να ενημερώσω στη δουλειά μου.

 3. Eleftheria Kanavou

  OK gia tin protasi sto “update” kai gia to show Markos vs Dontas.

 4. I’m NOT a showman!
  Neither I have something to show

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s