Υποβολές για την τελική διάλεξη, μεθαύριο Τρίτη

Υπενθυμίζω τι σας έχει ζητηθεί για την τελική διάλεξη (υποβολές με post μέχρι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας).

  • test set submission (μία στήλη από μηδενικά & άσσους σε αρχείο .txt ή .xls) κατά προτίμηση με email εμένα. Το email οφείλει να έχει ώρα αποστολής νωρίτερα της 00.00 της Τρίτης
  • report on the test set submission (σε .pdf ή κείμενο στο σχετικό post). Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, σίγουρα όμως χρειάζεται πληρότητα. Πρέπει να εξηγήσετε δηλαδή όλη τη διαδικασία και τις επιλογές που ακολουθήσατε για να κάνετε το συγκεκριμένο test set submission. Θα μετρήσει πολύ στην τελική βαθμολογία του θέματος. 
  • presentation on the test set submission (κατά προτίμηση, κάνετε convert το .ppt σε .pdf για να παίζει παντού και να μην έχουμε προβλήματα με fonts κτλ, κ ανεβάστε το στο σχετικό post σας). Η παρουσίαση ουσιαστικά θα εξηγεί τη διαδικασία που εξηγείτε αναλυτικά στο report, θα έχετε 5′ για να την παρουσιάσετε στους συναδέλφους σας κατά τη δεύτερη ώρα της αυριανής διάλεξης.
  • περιληπτική παρουσίαση (σε 3 διαφάνειες και 5 λεπτά) παλαιότερης διάλεξης. Και αυτή, ανεβάστε τη στο σχετικό post, πάλι κατά προτίμηση σε .pdf format αντί για .ppt (αν δεν έχετε εύκαιρο σχετικό εργαλείο, δοκιμάστε τα zamzar.com ή pdfonline.com)

Αυτά για την ώρα, απορίες προφανώς δεκτές, καλή δουλειά! :)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s