Μίνι διαγωνισμός εορτών Πάσχα, τα αποτελέσματα

Μόνιμος νικητής των 3 ‘μίνι διαγωνισμών‘ που έτρεξαν αντί εργασίας κατά τη διάρκεια των διακοπών του Πάσχα αναδείχθηκε ο γνωστός και μη εξαιρετέος Γ. Δοντάς, ο οποίος και διατήρησε τα σκήπτρα της πρωτιάς στο Leaderboard και τις 3 τελευταίες εβδομάδες. Κατά συνέπεια λαμβάνει 15 μονάδες βαθμολογικού bonus. 

Η επιτυχία του αυτή, ωστόσο, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και από τον αριθμό των υποβολών που έχει πραγματοποιήσει, είναι μάλλον αποτέλεσμα μεθοδικών πειραματισμών παρά διακριτών ικανοτήτων (αναφέρω το τελευταίο σαν υποκίνηση από όσους έχουν απογοητευτεί από την όποια τρέχουσα απόστασή τους από την κορυφή, σε όρους σφάλματος πάντα). Επίσης, μεταβιβάζω και insider info, με το πλήθος υποβολών που έχει πραγματοποιήσει, κατά πάσα πιθανότητα πλέον του διαφεύγει η ‘χρυσή συνταγή’ του ελάχιστου σφάλματος, τίποτε δεν έχει κριθεί ακόμα :)

P.S.: Ωστόσο παρατηρώ πως το κίνητρο του διαγωνισμού υπήρξε -εκ του αποτελέσματος- αμελητέο. Μάλλον πρέπει να επανέλθουμε στο παλαιότερο mode υποχρεωτικής υποβολής ασκήσεων.

One response to “Μίνι διαγωνισμός εορτών Πάσχα, τα αποτελέσματα

  1. Σωστά, το max ελεγχόμενο σκορ είναι το 0.947. Και μ’ αυτό όμως παίρνω το πρωτάθλημα (όπως ο Ολυμπιακός). Μην κάνετε σαν ..ΑΕΚτζήδες. :-)

    Το bonus μου είναι άχρηστο. Το δωρίζω σε αυτόν/ήν με το μεγαλύτερο μέσο όρο όλων των – διαφορετικών μεταξύ τους – σκορ που έχει πετύχει. Σίγουρα ξεπερνάει τον δικό μου.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s